Podkast

Lytt direkte her, eller via vår podkast | Guide for å abonnere

Høstoffer

Første søndag i advent, søndag 29.november inviterer vi hele menigheten på et stort spleiselag. Da tar vi opp et høstoffer til menigheten.

Gudstjenester i koronatid

Etter siste smitteveiledning fra myndighetene, kan vi dessverre ikke være flere enn 50 stk på våre gudstjenester. Men forhåndspåmelding er likevel ikke nødvendig.

Heimdal Kristne Grunnskole

Onsdag 25.november ble Foreningen Heimdal Kristne Grunnskole stiftet. Dette er trinn nr 2 frem mot søknad om oppstart. Søknadsfristen er 1.2.2021. Takk for forbønn frem mot målet.

Kjenner du talentene dine?

Søndag 22.11. ønsker vi velkommen til Familiegudstjeneste. Tema for dagen er Kjenner du talentene dine? Det blir korte filmsnutter og utdeling av Min kirkebok for 7 - og 11 åringene våre.