Bli med

Credo Familie

En søndag i måneden feirer vi familiegudstjeneste med spleiselunsj. Etter gudstjenesten inviterer vi til Credo familie, en samling for store og små på tvers av aldersgrensene.

Søndagsskole

Velkommen til Credo søndagskole. Vi har normalt søndagskole hver søndag utenom når det er Familiegudstjenester. Under covid-19 vil søndagskolen en del ganger bli sendt på Facebook.

Bli medlem

Ønsker du å bli medlem eller å vite mer om hva det innebærer å bli medlem i Credo Frikirke?
Her får du en liten oversikt. Se ellers vår egen medlemsbrosjyre: Nytt medlem

Bibelbønn på nett

Credo Frikirke inviterer til Bibelbønn (tidligere morgenbønn) hver dag gjennom uken.

Alpha

Alpha er en glimrende mulighet til å utforske livets store spørsmål i fellesskap med andre.

Vekstgrupper

Hvis du ønsker å bli en del av Credo Frikirke vil vi anbefale våre Vekstgrupper på det varmeste.