Bli med

Credo Babysang

Vårt nyeste tilskudd denne høsten heter Babysang. Denne samlingen går annenhver mandag på dagtid.

Credo Familie

En onsdag i måneden inviterer vi til en hyggelig og enkel samling for store og små i Credo. Mat, prat, lek og sang er noen av hovedingrediensene.

Snakke-norsk-kveld

Snakke norsk kvelden har pause inntil videre. Vi varsler på hjemmesiden når vi kommer igang igjen. Hvis du er ivrig på at dette må komme igang igjen, så kontakt pastor Bjørn Jellestad, 48095929

Søndagsskole

Credo søndagskole er fortsatt i sin spede begynnelse. Vi er ikke så mange barn ennå, og heller ikke mange ledere. Men vi er likevel godt i gang, og du kan regne med at vi stiller opp hver eneste søndag.

Bønnelunsj

Hver tirsdag kl.10-12. har vi bønnesamling etterfulgt av lunsj i Misjonssalen.

Bli medlem

Ønsker du å bli medlem eller å vite mer om hva det innebærer å bli medlem i Credo Frikirke?
Her får du en liten oversikt. Se ellers vår egen medlemsbrosjyre: Nytt medlem

Morgenbønn

Credo Frikirke inviterer til morgenbønn (også kalt frokostbønn) hver dag gjennom uken.

Alpha

Alpha er en glimrende mulighet til å utforske livets store spørsmål i fellesskap med andre.
Flere artikler »