Tilsynshelg

I Frikirken får hver menighet besøk av sin tilsynsmann hvert tredje år. Vi er dessverre kommet litt på overtid pga pandemien som har forsinket oss.

Men siste helg i oktober, 29.-31.10. er det endelig tid for besøk av John Arne Gladsø. John Arne er tilsynsmann for Nordre Presbyterium (distrikt) og er godt kjent av de fleste i Credo. I tillegg til å være vår tilsynsmann, har han også pastoransvar for Steinkjer og Mosvik frikirke (slått sammen). Det er satt av møter og samtaletid med tilsynsmannen både fredag og lørdag. Hvis noen ønsker en privat samtale med tilsynsmannen må man selv ta direkte kontakt med ham. Søndagen vil John Arne tale på gudstjenesten og lede menighetsmøtet etter kirkekaffen. Møtet vil være åpent for alle.

SAMTALETID
etter avtale med John Arne