Tilhengere eller etterfølgere av Jesus?

Det er mange som kan skilte med "FØLGERE" på Facebook, Instagram, Twitter eller en blogg. Men det er ganske uforpliktende å være en "følger" eller tilhenger på den måten. Hva betyr det å være en etterfølger av Jesus?

"Følg meg!" sa Jesus til disiplene og andre mennesker han møtte. Hva betyr det å følge Jesus i 2020? Hva er forskjellen på å være en tilhenger og en etterfølger? Denne høsten har vi dette som vårt hovedtema i Credo Frikirke. Som hjelp på vegen skal vi gå gjennom Efeserbrevet det meste av høsten. John Stott skriver i sin kommentar til dette brevet at det er regnet som "Dronningen blant Paulus sine brev". I tillegg til gjennomgangen av Efeserbrevet, har vi "Følg meg" som hovedtema på menighetshelgen i starten av september. Da vil Oddvar Søvik belyse dette emnet slik han har gjort i sin bok "Følg meg" som kom ut rett før sommeren. (Oddvar Søvik vil ha flere av sine bøker for salg på Menighetshelgen).

NB! Det er ikke lenger nødvendig med forhåndspåmelding på gudstjenestene våre, men vi er pålagt å registrere alle med navn og tlefonnummer ved ankomst.  Listene lagrer vi i kun 10 dager. Dette har med smittesporing å gjøre i tilfelle vi skulle få et utbrudd i menigheten. Møt opp i god tid så vi unngår kødannelse ved ankomst.
Øvrige koronatiltak følger vi som normalt: bla. at hvis du kjenner noen koroanasymptomer, så må du holde deg hjemme. Vi holder god håndhygiene og respekterer 1 meters avstand for alle som ikke er i samme familie.