Takk for en flott Menighetshelg

Det var en tilfreds og takknemlig gjeng som vendte hjem fra Hållandsgården første helgen i september. Med smått og stort var vi omlag 55 stk.

Rammene for helgen kunne knapt ha vært bedre: Hållandsgården badet i solskinn og en siste smak av sommeren. Hållandsgården stilte som vanlig opp med herlig mat og sin gode atmosfære. Denne gangen ble de i tillegg sterkt involvert i opplegget for barna. Lørdagen startet med samlingsstund for store og små rundt "Gennesaretsjøen". Mens de voksne gikk inn til bibeltimer med David Muturi og Øistein Garcia de Presno, ble barna igjen ute ved "Gennesaretsjøen" hvor de fikk lage båter til å seile på sjøen med. 

Lørdagen ble det i tillegg god anledning til rekreasjon, lek og morro. Ut fra det vi så og hørte fra barna, stortrivdes de på Hållandsgården. I løpet av helgen, delte David og Øistein  på undervisningen der de bl.a. fortalte historiene bak det arbeidet som Noracta (og vi i Credo) er med å støtter i Kenya. Noe av inspirasjonen som er hentet fra Norge, er impulsene og verdiene fra forkynnelsen og arbeidet til Hans Nielsen Hauge. Dette koblet de sammen med bibelforkynnelsen. Søndagen var det mulig å få innføring i Manuscript Bible Studies som er noe av ryggraden i opplæringsarbeidet som David er involvert i. Gudstjenesten ble en herlig blanding av bibeldrama, forkynnelse og lovsang. Før middag og avreise, fikk vi et stort øyeblikk i stavkirken hvor Mikke (Michael) fra Hållandsgården sang og fortalte troshistorien bak Hållandsgården og stavkirken. 

  • Oppdatert