Sommerprogrammet i Credo

Selv om gudstjenestene først starter opp igjen 15.8., blir det husmøter hver søndagskveld gjennom hele sommeren. I tillegg blir det Bibelbønn både på Whereby og i Credo.

Når dere kommer sammen...

...har én en salme, en annen et ord til lærdom, én har en åpenbaring, én har tungetale, en annen har tydningen. Men la alt skje til å bygge opp. 1.Kor.14,26

Husmøtene er en flott anledning til å kunne komme sammen gjennom sommeren. Mange har opplevd at nettopp sommerens husmøter er en av de fineste mulighetene til å oppmuntre hverandre, dele liv med hverandre og bli kjent med nye. Her spiser og drikker vi sammen, lovsynger Herren, deler Guds ord sammen, deler vitnesbyrd, samt takker og ber for og med hverandre.

 

Husmøtene starter kl. 19.00 og varer til kl. 21.00 

Vertskapet stiller med varm og kald drikke, samt sitteplasser til alle. Vi andre tar med oss litt mat å spise. 
Oversikt over vertskapet med adresse og telefonnummer finner du i programmet (se PDF.filen nederst på siden)

Programmet kan varierer fra gang til gang, men her er noen av hovedtrekkene: 

1.  Velkomst ved vertsfolken

2.  Måltid

3.  Lovsang

4.  Bibelsamtale/Delerunde/vitnesbyrd

5.  Bønn – felles eller i grupper

  

Bibelbønn med lunsj 
tirsdager kl.10-12 i Credo Frikirke
Hver tirsdag gjennom hele sommeren er det Bibelbønn med påfølgende lunsj for alle. Her ber vi gjennom bibeltekster og forbønnsemner som kommer til bønnekassen vår. Etter bønnestunden nyter vi medbrakt lunsj, mens te og kaffe serveres!

Bibelbønn 
hver dag utenom tirsdager kl.09-10
Hver dag gjennom hele sommeren – uansett om du er i Trondheim eller bortreiset - kan du bli med på vårt nettbønnemøte kl.09-10.00. Da logger du deg inn på vårt bønnerom: https//whereby.com/bønnab

 

Følg med på vår Hjemmeside: www.credofrikirke.no

  • Oppdatert