Sommerprogrammet 2024

Nå er endelig sommerprogrammet for 2024 klart. Det blir en veksling mellom husmøter på søndagskveldene og Bibelbønn med lunsj på tirsdagen.

Sommeren er et høydepunkt for mange. Lange late dager med lite program og god tid til å lade batteriene. Men sommeren kan også bli ensom og langdryg hvis det er lenge mellom hver gang du møter venner og kjente. Derfor er det for mange svært kjærkomment at Credo Frikirke holder hjulene igang gjennom hele sommeren, selv om det er en i en litt enklere og annerledes form enn ellers.

SOMMERENS HUSMØTER

Tema for husmøtene denne sommeren handler om fortellinger som vi bare finner i Lukasevangeliet.  Fortellingene røper både hvordan Gud er på leting etter oss litt bortkomne mennesker, men også om hvordan han ønsker å involvere sine barn i oppdraget.

 

Når dere kommer sammen...

...har én en salme, en annen et ord til lærdom, én har en åpenbaring, én har tungetale, en annen har tydningen. Men la alt skje til å bygge opp. 1.Kor.14,26

Husmøtene er en flott anledning til å kunne komme sammen gjennom sommeren. Mange har opplevd at nettopp sommerens husmøter er en av de fineste mulighetene til å oppmuntre hverandre, dele liv med hverandre og bli kjent med nye. Her spiser og drikker vi sammen, lovsynger Herren, deler Guds ord sammen, deler vitnesbyrd, samt takker og ber for og med hverandre.

 

Husmøtene starter kl. 19.00 og varer til kl. 21.30

Vertskapet stiller med varm og kald drikke, samt sitteplasser til alle. Vi andre tar med oss litt mat spleisemåltid. 

Programmet kan varierer fra gang til gang, fra husmøte til husmøte, men her er noe av det som vil prege de fleste møtene: 

  • Velkomst eller åpning ved vertsfolkene
  • Spleisemåltid
  • Sang & Lovsang
  • Bibelsamtale/Delerunde/vitnesbyrd
  • Bønn – felles eller i grupper

Bibelbønn med lunsj 
I sommer inviterer vi til Bibelbønnemøte hjemme hos de som står på listen under. Møtene starter med bibellesning og bønn kl 10.00 og varer i ca 1 time. Deretter serverer vi lunsj der vi er. Det pleier å være veldig fine samvær sammen med Jesus og hverandre. Tirsdag 20. august er vi tilbake i Credo Frikirke.

Meld gjerne fra om du kommer. Men du er hjertelig velkommen om du ikke får gjort det også.

Når vi har lest ferdig Romerbrevet, begynner vi å lese Matteus-evangeliet. Men hvis verten ønsker å lese noe helt annet, er det selvsagt full frihet til det.

 

Vi ønsker nye hjertelig velkommen til samlingene.Ta kontakt med verten hvis du har spørsmål.

God sommer med bibelbønn på tirsdagene!

Hilsen Turid Aas

 

 

 

  • Oppdatert