Seminarer med Oddvar Søvik

Helgen 26.-29.9. får vi besøk av Oddvar Søvik. Han er en skattet forkynner som fortsatt reiser over hele landet.

Oddvar har fartstid både fra Laget, Frikirken og Normisjon. Han var tett på og sterkt involvert i da den karismatiske vekkelsen kom over landet på 70-80-tallet, og bidro bl.a. med en rekke bøker som fjellstøtt undervisning. Oddvar Søvik har nå pensjonert seg fra Frikirken og Normisjon, men reiser som forkynner over hele landet - som aldri før.

Og han fortsetter å skrive bøker. Noe av det mangfoldet han har på hjertet, skal vi få del i denne helgen.

Vi har lagt opp til 3 seminarrunder før vi avslutter med gudstjeneste søndagen.

Seminar 1: DERFOR TROR JEG.
Torsdag 26.9. kl.19.00

Et seminar om trosforsvar eller apologetikk. Undertittelen er "Gode grunner til frimodig tro"

Seminar 2: FORBØNN.
Fredag 27.9. kl.17.30-19.30.

Hva vil det si å be? Hvorfor er bønn så viktig?
FORBØNN FOR SYKE
Fredag 27.9. kl.20-21

Etter seminaret inviterer vi alle som ønsker forbønn eller vil være med på forbønn. Vi vil særlig ha vekt på forbønn for syke, men har du andre behov vil også få forbønn for det.

Seminar 3: HVORDAN KAN VI BE?
Lørdag 28.9. kl. 11-14.

Her vil vi få mer undervisning om bønn, bla. hvem og hva kan vi be om? Og hva med ubesvarte bønner? Vi vil også få servert en enkelt lunsj.

Gudstjenesten søndag 29.9. kl. 11.
"NÅR DERE KOMMER SAMMEN.."

Her vil Oddvar tale om hvordan finne og bruke sine nådegaver.