Påsken er ikke avlyst...

.. men det er Credo sine gudstjenester og møter i påsken. Heldigvis går påsken sin gang selv om vi ikke kan feire den som vanlig.

Men påskens innhold og budskap, kan vi feire uavhengig av om vi kan møtes eller ei.  På grunn av koronapandemien må vi dessverre avlyse alle møter i påsken. Våre daglige morgenbønnesamlinger foregår nå på nettet. Hvis du ønsker å være med på dette, ta kontakt med Turid M. Aas på mobil 411 03 693.

 

Søndagskolen og Credo Familie har også tilbud som legges ut. Ønsker du å være med i en gruppe for søndagskolen, ta kontakt med Gemmalyn Johansen, 415 18 94. Se lenken for HK Hjemmekirken hvis du leter etter gode tilbud for eldre barn og ungdom.

Det er også laget en Credo Nettkafé på Whereby hvor du kan stikke innom og slå av en prat med andre som stikker innom. Eventuelt kan du avtale å møte noen der. Da kan dere høre og se hverandre på mobil eller pc.

 

Vi anbefaler fortsatt å følge med på Facebook og på hjemmesiden. La oss huske på det som vi nå har bedre mulighet til enn ellers: lese Guds ord, be og gi andre mennesker en oppmuntring via en telefon, sms, instagram eller hva du velger.

Husk at verden ser best ut gjennom et smilehull.

  • Oppdatert

Kommentarer

  1. #1

    Bjørn Helland over 4 år siden

    Ja, det er virkelig muligheter på nettet til å kompensere for tapet av møter og sosialt samvær nå! Tester for tiden ut en idé om Credo nettkafé. Prøv å gå inn på denne nettadressen og se om du treffer noen på kaféen! https://whereby.com/credo-nettkafe

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet