På fjellet med Jesus

Kristi Himmelfartsdag inviterer vi til en enkel markering av Kristi Himmelfartsdag på toppen av Gråkallen.

Det blir nok ingen vanlig gudstjeneste på toppen av Gråkallen denne dagen, men en enkel markering av Kristi Himmelfart skal vi få til. Hvis du vil være med på denne lille utflukten, så møt opp ved Skistua kl.12.00 torsdag (Kristi Himmelfartsdag) 21.mai. Du må kle deg godt for den lille utflukten, både på føtter, hender og hode. I tillegg bør du ha med deg sitteunderlag, noe varmt å drikke, samt en matpakke. Hvis du trenger skyss, så meld fra til kontoret eller spør noen du kjenner. Husk at toppen måler 552 moh (nest  høyeste punkt i Bymarka) så det kan blåse litt i høyden.

Vi går i samlet følge langs vegen opp til toppen. Like før portene til forsvarets radaranlegg, svinger vi til vanstre og følger stien opp mot toppen. Turen tar ca 1/2 time i rolig tempo. Det er en relativt rolig og grei tur. Belønningen på toppen er den flotte utsikten over hele Trondheim og helt til Sylane i det fjerne. På andre siden av Gråkallen kan du beskue Trollheimen, Byneset, Fosen og Frosta. 

Turen vil passe for store og små. Vi tar som vanlig smittehensyn ved å holde nødvendig avstand og holde oss til vår egen mat og drikke. Vi tenker at turen lar seg gjennomføre nesten uansett vær. Ved dårlig vær blir oppholdet på toppet ganske kort. Programmet blir enkelt med sang og lesing av Guds ord for dagen. Og bønn for Trondheim som vi forhåpentligvis får panoramausikt over.
Hvis dette virker fristende, så er det fint med forhåndspåmeldinger. Vi tar uansett med liste hvor du skriver deg på ved starten av turen. Inviter gjerne med deg noen du kjenner. Velkommen til fjells med hverandre og med Jesus.

  • Oppdatert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet