Oppdaterte smitteverntiltak

Når Credo nå begynner å åpne dørene igjen for vår første gudstjeneste på Heimdal siden mars, er det avhengig av at vi får alle til å spille på lag.

Det er med en blanding av spenning og glede at vi igjen kan invitere til våre første to gudstjenester i Credo på over 2 måneder. Den første blir på søndag 31.5, på selve Pinsedagen. Denne er i hovedsak beregnet for ungdom og voksne. Andre pinsedag blir det familiegudstjeneste som er beregnet for alle aldersgruppe. Da forutsetter vi at alle som kommer er trygge på å være sammen med barn som beveger seg mer fritt enn voksne.

 

Begge dager gjelder følgende:

  1. Vi har kun lov til å ha 50 personer i lokalet på samme  tid. Derfor trenger vi påmelding med navn og telefonnummer. Vi har allerede en del påmeldte til Pinsedagen. Påmelding sendes pastor som SMS på 48 09 58 29 eller på mail: bjellestad@frikirken.no innen kl.10 søndag morgen. Fristen for  påmelding til 2.Pinsedag er 1.Pinsedag.
  2. Påmeldingene kommer til å bli oppbevart i 10 dager før de slettes. 
  3. FØR GUDSTJENESTEN: Hvis du er korona-syk, har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene, må du dessverre holde deg hjemme fra gudstjenestene. Er du usikker, så sjekk med lege.
  4. ETTER GUDSTJENESTEN: Hvis noen av dere skulle kjenne korona-symptomer (kvalme, hodepine, feber, hoste ol)  innen 1-2 dager etter gudstjenesten, må dere umiddelbart varsle undertegnede, pastor.
  5. UNDER GUDSTJENESTEN: I Credos lokaler holder vi god avstand, minst 1 meter. 
  6. Vi anbefaler alle å vaske hender godt før dere kommer, samtidig som dere bruker antibak som dere finner flere steder i kirken. Mens vi er i kirken prøver vi å berøre flater minst mulig. Det blir vanlig renhold mellom de to gudstjenestene.
  7. Det blir ikke servert kirkekaffe etter gudstjeneste, men det er mulig å ta med seg egen drikke og mat til egen bruk etter gudstjenesten. Men merk at avstandsregel og håndhygiene gjelder hele tiden du oppholder deg i Credo. 
  8. Hvis du ikke kan delta på gudstjenesten, har du mulighet for å «delta» vi nettportalen som vi bruker i Credo: https://credofrikirke.whereby.com/credorommet  Denne overføringen gjelder kun 1.Pinsedag.

Du vil også finne talen på vår podkast i etterkant av gudstjenesten.

  • Oppdatert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet