Menighetshelg på MJUKLIA

Helgen 4. til 6.september blir det menighetshelg på Mjuklia på Berkåk. Pga koronasituasjonen er det dessverre ikke mulig å dra til Hållandsgården denne gangen. Men vi tror at Mjuklia kan bli en god erstatning.

Når sommeren er på hell - og vi såvidt har kommet igang med høstsemesteret, da er det tid for menighetshelg med Credo. Helgen er åpen for alle som har lyst til å være med. Denne gangen drar vi til Mjuklia på  Berkåk. Gjestetalere er Oddvar og Liv Søvik.  Tema for helgen: FØLG MEG! tar utgangspunkt i Oddvar Søviks siste bok med samme tittel!  Vi gleder oss til en helg for store og små på Mjuklia.

PÅMELDING
Påmelding skjer på liste i kirken, eller du kan sende den til bjellestad frikirken.no  På Mjuklia er det mange aktiviteter for barn. Prisnivået er omtrent som på Hållandsgården, men reiseveien blir atskillig kortere. Til Mjuklia kommer du fint med tog, buss eller bil.  
PRISER med full pensjon
Barn 3-12  kr 850

Ungdom 13-18  kr 1180

Voksen kr 1290  flersengsrom. Enkeltrom 1850.

Maks familiepris er kr 4280 .

Leie av sengetøy m/håndkle kr 100.  Oppredd seng kr 200.

Credo trer som vanlig støttende til hvis noen trenger hjelp med noe av betalingen
TA MED
Det du trenger av klær og toalettsaker for en helg. Husk turutstyr da vi har flere friluftsmuligheter. Vi kommer til å kjøpe inn litt kaffemat til kaffepausene. Vi har dessverre ikke lov til å ha med oss hjemmebakst pga pandemien.
TRANSPORT, START OG SLUTT
Det er mulig å reise med tog, buss eller bil til Mjuklia, ca 1 time fra Trondheim. Hvis noen har ledig plass i bil, så si fra om det vi påmelding. Vi starter med kveldsmåltid fredag kl.18.30  (NB ny tid) og avslutter etter middagen på søndag ca 15.00. 

 

  • Oppdatert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet