Litt praktisk info under korona

Selv om samfunnet åpnes opp mer og mer for vanlig hverdagsliv, har vi fortsatt noen hensyn vi må ta og noen gode smittevernsregler å følge.

 

  1. GUDSTJENESTE PÅ NETT: Hvis du ikke kan delta på gudstjenesten, har du mulighet for å «delta» vi nettportalen som vi bruker i Credo: https://credofrikirke.whereby.com/credorommet  Det er fint om du logger deg inn minst 10 min før.
  2. PÅMELDING: Vi har nå lov til å samle inntil 200 personer i lokalet på samme  tid. Selv om dette langt overgår det vi har vært på våre gudstjenester eller har plass til, trenger vi navn og telefonnummer når du kommer. Vi tar  imot uanmeldte, men pga begrensete sitteplasser, er det sikrest med forhåndspåmelding. Påmelding sendes pastor som SMS på 48 09 58 29 eller på mail: bjellestad@frikirken.no innen lørdag kveld. Påmeldingene kommer til å bli oppbevart i 10 dager før de slettes. 
  3. BARNA har egen telling og meldes på til Gemmalyn. De vil ikke være i kontakt med oss i hovedsalen.
  4. FØR GUDSTJENESTEN: Hvis du er korona-syk, har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene, må du dessverre holde deg hjemme fra gudstjenestene. Er du usikker, så sjekk med lege.
  5. ETTER GUDSTJENESTEN: Hvis noen av dere skulle kjenne korona-symptomer (kvalme, hodepine, feber, hoste ol)  innen 1-2 dager etter gudstjenesten, må dere umiddelbart varsle undertegnede, pastor.
  6. UNDER GUDSTJENESTEN: I Credos lokaler holder vi god avstand, minst 1 meter. 
  7. HÅNDHYGIENE: Vi anbefaler alle å vaske hender godt før dere kommer, samtidig som dere bruker antibak som dere finner flere steder i kirken. Mens vi er i kirken prøver vi å berøre flater minst mulig. Merk at avstandsregel og håndhygiene gjelder hele tiden du oppholder deg i Credo. 
  8. KIRKEKAFFE: Vi har startet med kirkekaffe, men denne gjøres på en trygg måte. Istedenfor å forsyne deg selv, vil du bli servert. Samtidig er det fullt mulig å ta med egen matpakke og drikke. 
  9. PODKAST: Du vil også finne talen på vår podkast i etterkant av gudstjenesten.

 

 

  • Oppdatert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet