Lengsel etter fellesskap og nattverd

Søndag 7.mars samles vi til vår første gudstjeneste etter nytt år. Vi trosser snø og vintervær, og inviterer til en enkel utendørs gudstjeneste Stabbursmoen skole, rett opp bakken fra Credo.

Credo forbereder seg nå til en langsom gjenåpning etter over to måneder med stengte lokaler. Første åpne gudstjeneste blir imidlertid en friluftsgudstjeneste i vinterværet. Vi har blitt ønsket velkommen av rektor på Stabuursmoen skole til å feire nattverdgudstjeneste i skolegården deres. 

I samtaler med folk i Credo de siste månedene er det to lengsler som har gått igjen. Det er lengselen etter fellesskap og nattverd. Kommende søndag får du muligheten til å oppleve begge deler.

 

Hvor? Stabbursmoen skole ligger i enden av Ole L. Kolstadsvei. Du kan se litt av skolen fra inngangen til Credo.

Når? Du kan møte opp utenfor Credo seinest kl.10.40 og gå/kjøre i lag med andre til skolen, eller møte direkte opp på skoleplassen  Vi starter som vanlig kl.11. 

Hva? Dette blir en enklere gudstjeneste med sang, bibellesing, bønn, en kort andak og nattverd. Vi rigger bålpannen hvis det er vær til det. Gudstjenesten vil vare i ca 30 min. Det blir ikke eget opplegg for barna, men det skulle være god tumleplass for dem.

Hva skal jeg ta med? Først og fremst gode og varme klær, sitteunderlag eller sammenleggbar stol. Termos med varm drikke. Matpakke. Etter en uke med regn, snø og vinter igjen, varsles det pent vær på søndag. Temperaturen kommer til å ligge på rundt 0. Etter gudstjenesten er det tid for småprat og medbrakt kirkekaffe.

  • Oppdatert