Korona rammer Kiberaslummen

Vi har nylig fått vite at koronasmitten har kommet til Kiberiaslummen i Nairobi hvor vi gjennom Noracta støtter bl.a. CreaKidsenteret. Nå utfordres Credo til å være med å gi en hjelpende hånd.

De første tilfellene av coronoa smitte er nå påvist i Kibera slummen i Kenya. Kibera med sine 1 million innbyggere, er den nest største slummen i Afrika hvor trangboddhet og dårlige vann – og sanitære forhold allerede er ille. Det er umulig å forestille seg hvilken tragedie som venter innbyggerne viss viruset får en slik utbredelse vi allerede har vært vitne til i storbyene i Vesten.

 

Credo har allerede inngått partnerskap med Noracta som har bygget et læringssenter for barn der inne. De som driver dette senteret, med vår venn Ken i spissen, har på kort tid fått et meget godt omdømme. De har allerede distribuert mat og beskyttelses utstyr mot Corona smitte til 300 familier, og er nå i ferd med å utvide det til 500. Gode rutiner for distribusjon er på plass, så dette kan fortsette viss midlene kommer inn.  Trykk på linken under for å lese om hvordan du helt konkret kan bidra til å hjelpe. Håper du og vil besøke Noracta sin Facebook side for å lese mer om det flotte arbeidet som drives.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=133863174918183&id=100048835039258

  • Oppdatert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet