Kaffesalg for Noracta

Nå starter vi bestilling av Noaractas Kenya-kaffe-poser til inntekt for arbeidet i slummen i Kenya.

Vil du være med å støtte lese- og matteopplæring til hundrevis av barn i Kiberaslummen og andre slumområder i Kenya? Da er CreaKids Education Centre og andre skoler som Noracta støtter, gode og trygge formål!

Ved kjøp av Noractas julegave får du kjenne afrikanske smaker, samtidig som du bidrar til å hjelpe barn i utrygge områder.

NB! Pris 300 kr – Hver krone går til Noractas arbeid for barn i sårbare slumområder i Kenya!

Er det mulig?

Ja, bedriften Cemo tar sosialt ansvar gjennom Cemo Care:

+ De gir råvarene av topp kvalitet: Kenya kvalitetskaffe fra Nyeri,  smakfulle trøfler og nydelige lakris kuler i sjokolade.

+ De produserer julepakkene

+ De står for utsendelse og fakturering.

Men: Noracta selger pakkene!

Pakkene egner seg til Firmagaver, Vertinnegaver og Julegaver!

Noractas Julepakker har Cemo Gourmet kvalitet.

Trykk på lenken og bestill dine Julegaver! https://cemo.no/produkt/noractas-julepakke/

Frakt: kr 50.- uavhengig av antall.

FURAHIA KAFFE – KENYA

Kenya er i verdenstoppen når det gjelder kaffedyrking, og likevel drikkes det forbausende lite kaffe. Det meste av kaffen eksporteres ut av landet. Kenyansk kaffe er kjent for sin gode smak og fylde, noe vi i vesten nyter med stort velbehag. Hos oss er kaffe i høyeste grad en sosial drikk, mens i et av kaffens hjemland er det dessverre ofte sterkere drikker som dominerer. Ved å jobbe for kaffe som erstatning for sterkere drikker vil vi samtidig være med på å tette et stort pengesluk for de som sliter med alkoholisme. Realiteten er den at for mange går mesteparten av det lille de tjener til sterkt øl og farlig sprit. Dette er for mange en vesentlig hindring for å komme videre på veien ut av fattigdommen for seg og sine.

  • Oppdatert