Hvordan stå imot det onde?

En advokat var skeptisk til det meste på Alpha, helt til han kom til den 11.samlingen: Hvordan stå imot det onde? Da våknet han...ja, dette var gjenkjennelig...

Som advokat var han vitne til mye ondskap og djevelskap gjennom sine klienter, så det onde var ikke noe vanskelig å tro på. Derfor ble dette et viktig Alpha-tema som talte inn i livet hans. Den kvelden på Alpha åpnet han døren for å slippe dødens og ondskapens Befrier inn i livet sitt.

Velkommen til høstens 11. Alphagudstjeneste søndag 30.11.

Tema 11: HVORDAN STÅ IMOT DET ONDE?
Bibelen regner med at det finnes onde krefter i tilværelsen. Men hvordan skal vi forholde oss til disse? På denne samlingen vil du bl.a. få se at vi verken skal frykte eller fornekte djevelen, men heller forsake ham.  

I Kolosserbrevete kap 2,15 leser vi et viktig ord om en bibelsk forståelse av ondskapen og Jesu seier over den: "Han kledde maktene og åndskreftene nakne og stilte dem fram til spott og spe da han viste seg som seierherre over dem på korset."

Hvis du ønsker å se gjennom filmen på forhånd, eller omigjen etter søndagen, så kan du gå inn på denne lenken: https://player.vimeo.com/video/374656761

 

Gjennom 10 søndager i høst vil vi invitere deg med på en spennende trosreise. Vi skal følge Alpha sitt introduksjonskurs i den kristne tro. Hver søndag vil ha 3 hovedingredienser:
1. LUNSJ - vi starter med mat (lunsj, frokost eller brunch?)

2. Etter velkomst får vi FILM over dagens tema.

3. Til slutt har vi GRUPPER hvor vi samtaler over dagens tema.

Alpha er gratis og er åpent for alle. Hvis du melder deg på i løpet av de to første søndagene, vil du bli plassert i en av gruppene våre. Hvis du derimot bare ønsker å stikke innom av og til, vil det være en åpen gruppe som du kan være med i. 

  • Oppdatert