Hva med kirken?

Søndag 20. november har vi kommet til siste Alphagudstjeneste før Alphamiddagen. Dagens tema er "Hva med kirken eller menigheten? Hvilken betydning har den?"

Velkommen til høstens 11. Alphagudstjeneste.

Tema 14: HVILKEN BETYDNING HAR KIRKEN?
Når vi leser i Apostlenes gjerninger, tegnes det et helt unikt bilde av kirken eller menigheten (Med Kirken tenker vi på alle kirkesamfunn og alle troende, mens med menigheten tenker vi mest på den lokale forsamlingen av de som tror på Jesus). I det nye testamente brukes det mange flotte bilder på hva kirken er; Den kalles for eks for Guds familie og Kristi kropp. Et annet sted kalles den et tempel av levende steiner. I denne siste samlingen før avslutningen av høstens Alpha skal vi også se på fortsettelsen etter Alpha.

Hvis du ønsker å se talen på forhånd eller omigjen etter søndagen, da finner du lenken her:

https://player.vimeo.com/video/383742852

 


Gjennom 10 søndager i høst vil vi invitere deg med på en spennende trosreise. Vi skal følge Alpha sitt introduksjonskurs i den kristne tro. Hver søndag vil ha 3 hovedingredienser:
1. LUNSJ - vi starter med mat (lunsj, frokost eller brunch?)

2. Etter velkomst får vi FILM over dagens tema.

3. Til slutt har vi GRUPPER hvor vi samtaler over dagens tema.

Alpha er gratis og er åpent for alle. Hvis du melder deg på i løpet av de to første søndagene, vil du bli plassert i en av gruppene våre. Hvis du derimot bare ønsker å stikke innom av og til, vil det være en åpen gruppe som du kan være med i. 

  • Oppdatert