Heimdal Friskole åpnet dørene

Mellom 80 til 100 barn og voksne tok turen innom Heimdal Friskole som åpnet dørene for omvisning og presentasjon tidligere denne uken.

Skolens rektor, Susanna Gunnestad ønsket alle velkommen og tok oss med på omvisning både ute og inne på den velholdte skolen. Etterpå ble det servert både "Lukket valnøtt"  sjokoladekake, brus og kaffe til alle de fremmøtte. Skolen ligger nydelig til i enden av Søbstadveien fra Heimdal, og har en stor og flott uteområde på baksiden av skolen. Selv om førsteklassingene ble innskrevet på skolen 18.mai, vil det være mulig å søke om skoleplass helt frem til skolestarten 22.august. I Bydelsnytt kan du lese et ferskt intervju med skolens rektor, Susanna Solem Gunnestad: https://bydelsnytt.no/2022/05/09/heimdal-friskole-apner-i-august/

Leieavtalen og godkjenninger
I slutten av april ble den endelige leieavtalen med Statsbygg signert. Denne siste uken har helsemyndigheten besøkt skolen og gitt den sin godkjenning for oppstart. Nå er det bare mindre formalier som gjestår før alt er klart for skolestart.


Hvordan ser skolen ut og hvordan søker man på skoleplass?
For alle som er interessert, er det bare å gå inn på den nyopprettede nettsiden og finne mer utfyllende informasjon: https://www.heimdalfriskole.no

Hvem står bak?

Skoleprosjektet er et samarbeid mellom Pinsekirken på Heimdal og Credo. Vi oppmuntrer og oppfordrer alle som har anledning i begge menigheter til å omsluttet den videre prosessen med bønn. 

 

Salme 127 har vært et viktig ord for Credo, og nå vil det også være viktig når vi skal gå igang med dette prosjektet:

"Hvis Herren ikke bygger huset (menigheten og skolen), arbeider bygningsmennene forgjeves".  

Når vi nå har valgt å ta noen skritt i tro og søkt om godkjenning for oppstart av friskolen, er det med et ønske og en bønn om at denne skolen vil få betydning for både barn og familier på Heimdal og i hele søndre bydel av Trondheim.

  • Oppdatert