Har du lyst å møte Nicky Gumbel via skjerm?

Denne høsten blir det ikke noe vanlig Alphakurs, men hvis du vil kan du få møte Nicky Gumbel annenhver mandag i Credo. For da underviser han på skjerm i menigheten.

Da kommer nemlig Nicky Gumbel, mannen bak Alpha på besøk til Credo. Riktig kommer han gjennom Alpha Film Series hvor han underviser sammen med sine mange gode medarbeidere. Men det er omtrent som å møte ham ansikt til ansikt. Selv om kurset blir litt annerledes siden vi bruker filmundervisning, er konseptet akkurat som før. Vi spiser et enkelt måltid, ser på undervisningen og avslutter med samtale i gruppen. Rundt om i verden er det nå ca 30. millioner mennesker som har deltatt på det samme kurset. Høres det fristende ut? Vi starter mandag 23.september og møtes annenhver uke i Mercifullrommet, i det nyoppussede kjellerrommet på Credo. Kuset er gratis. Benytt sjansen, og ta gjerne med deg en venn, en nabo eller en kollega. Oppstart mandag 23.september kl.18.00 til 20.00. Du kan gjerne stikke innom første gangen om du vil før du bestemmer deg, eller du kan melde deg på til pastor Bjørn 48 09 59 29 eller epost: bjellestad@frikirken.no eller på vår påmeldingsliste på infobordet.