Fullbooket Menighetshelg

Uken før vi skal på Menighetshelg til IMI Stølen på Oppdal, må vi dessverre melde at nå er det fullt.

Pga koronarestriksjoner måtte vi sette et tak på 70 deltakere. Hvis noen ønsker å stikke innom på dagsbesøk en av dagene, så er det selvsagt mulig.

BARN OG UNGE

Denne helgen ønsker vi å spleises enda bedre sammen på tvers av generasjonene. Samtidig har vi ut fra tidligere erfaringer spesialdesignet deler av weekenden for barn og ungdom.

TEMA

Frikirken ønsker å rette fokus på kommende generasjoner. Derfor har vi invitert FRIBU-leder Håvard Haugland som gjestetaler på IMI Stølen.Håvard besøkt oss sist høst og gav oss en førstehjelp når det gjelder noen viktige steg vi kan ta for å nå neste generasjon. Håvard er en frisk og ungdommelig forkynner som vi satte stor pris på da han besøkte oss.

Det vil være tre hovedtema som bærer det meste av undervisningen på weekenden:

1. JESUS I HVERDAGEN

Hvordan fungerer bibel og bønn i hverdagen? Hvorfor er gudstjenestene og smågruppene mer viktige enn vi aner? Hvordan få troen til å fungere på hjemmebane?

2. JESUS TIL NYE GENERASJONER

Hvordan være en menighet der nye generasjoner er en naturlig del av fellesskapet? Hvordan leve menighet slik at vi vokser oss yngre og yngre? Vi ønsker å se Malaki 4,6 oppfylt i Credo: " Han skal vende fedrenes hjerter til barna og  barnas hjerter til fedrene"

3. JESUS TIL NYE MENNESKER

Hvordan kan vi i Credo leve som en diakonal og misjonal kirke? Hvordan kan vi legge til rette for en jevnlig menighetsvekst og et levende misjonsengasjement?

PRISER OG PÅMELDING

PÅMELDING Påmelding skjer på liste i kirken, eller du kan sende den til bjellestad frikirken.no Påmeldingsfrist er 27.6. Påmeldinger etter fristen vil først bli behandlet i begynnelsen av august pga ferieavvikling for pastor.

PRIS med full pensjon Voksne: 1600,- 6-11 år: 760,- 12-17 år: 1210,- 1-5 år: 440,- Maks pris pr familie 4800,- Ikke la prisene hindre deg fra å delta. Credo gir gode rabatter for alle som trenger det. Bare si fra til pastor.

Tilleggspriser: Enerom 150 pr natt For bad på rommet 250 pr natt/rom Leie av sengetøy 100 pr pers Oppredd seng 160 pr seng TA MED Det du trenger av klær og toalettsaker for en helg. Hvis du tar med eget sengetøy, er det mye å spare på det. Husk turutstyr da vi har flere friluftsmuligheter. Vi tar også med litt frukt eller knask eller en kake til spleising under kaffekosen. NB Vi har ikke kjøl til disposisjon