Friluftsgudstjeneste

Det har etterhvert blitt en god tradisjon i Credo med en friluftsgudstjeneste på Kristi Himmelfartsdag

De to siste årene har vi hatt friluftsgudstjenesten på Gråkallen, men i år drar vi til Frobordsfjellet på Skatval. Dette er et av de høyeste og flotteste utsiktspunktene i hele Trondheimsfjorden. Fjellet ruver 590 moh og kan bestiges til fots eller med bil.

Vi har annonsert start på toppen kl.12.15. Hvis du vil gå opp fra Skatval kirke, så bør du beregne en god time på turen oppover. Det er parkering ved kirken. Hvis du vil kjøre opp, så husk at det er bompenger.

På toppen blir det familiegudstjeneste med sang og andakt, samt litt lek og felles lunsj/kirkekaffe. Mat og drikke tar du med selv. Deet kan være lurt å kle seg etter forholdene. Husk at det kan være litt vind på toppen selv om det er rolig nede i lavlandet.