Følg Jesus helt til slutt

Å tro på Jesus er det samme som å følge Jesus. Å følge Jesus er det samme som å være en disippel av Jesus. Søndag 13.12. avslutter vi høstens hovedtema "Følg meg!"

Kristenlivet har tre hovedfaser - BEGYNNELSEN - VANDRINGEN - FULLFØRELSEN. Begynnelsen handler om hvordan vi kommer til tro og blir etterfølgere av Jesus. Så fortsetter vi vandringen med Jesus gjennom livet. Til slutt handler det om utholdenheten, hvordan vi fullfører vandringen med Jesus. Det vil være hovedfokus på søndagens gudstjeneste med tekst fra Hebrerne 12,1-3:

Troens opphavsmann og fullender 
12Derfor, når vi har så stor en sky av vitner omkring oss, så la oss legge av alt som tynger, og synden som så lett fanger oss inn, og med utholdenhet fullføre det løpet som ligger foran oss,  2 med blikket festet på ham som er troens opphavsmann og fullender, Jesus. For å få den gleden han hadde i vente, holdt han ut på korset uten å bry seg om skammen, og nå har han satt seg på høyre side av Guds trone.  3 Ja, tenk på ham som holdt ut en slik motstand fra syndere, så dere ikke blir trette og motløse.

 

  • Oppdatert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet