Endringer av koronatiltak

Det ser ut til at vi går mot lysere tider på flere områder. Torsdag denne uken, 30.april, meldte våre helsemyndigheter at nå tar vi noen små skritt for å prøve oss på mer normale tilstander i samfunnet.

De to viktigste nyhetene som får innvirkning på oss i Credo er for det første at vi fra og med i 30.4. ikke lenger er pålagt å holde 2 meters avstand når vi møter andre. Vi skal fortsatt vise hensyn og ta våre forholdsregler, men avstanden er redusert til 1 meter. 

Den andre nyheten er at fra og med torsdag 7.mai kan vi samles i grupper for inntil 50 personer så lenge det er organisert og nødvendige avstandshensyn blir overholdt. Det åpner for at vi langsomt kan begynne å tenke på hvordan vi kan møtes fysisk igjen.

Menighetsrådet skal drøfte situasjonen for Credo tidlig i neste uke. Men allerede nå kan vi opplyse følgende:

1. Søndag 10.mai legges det opp til en felles nettgudstjeneste som vil sendes fra Salem. Credo blir med på denne. Detaljer kommer iløpet av kommende uke.

2. Torsdag 14. mai kl.19.00 kan vi endelig holde årsmøtet vårt. Dette vil bli holdt fysisk i Credos lokaler. Reglene krever imidlertid at man skal ha full oversikt over alle som kommer i tilfelle smittespredning og pga plassbegrensninger. Det betyr at vi vil måtte få en påmelding av alle som tenker seg på møtet. Sakspapirer med innkalling og årsmeldinger er nå sendt ut til våre medlemmer. De som ønsker trykt utgave av årsmeldingene må enten varsle pastor, stikke innom Credo eller få det før årsmøtet starter på torsdagen.

3. Vi kan ikke si her og nå når vi kan feire vår første gudstjeneste i Credo igjen, men slik det ser ut nå regner vi med at det vil skje i andre del av mai. Oppdateringer vil komme så snart vi har fått de nødvendige avklaringer. Hvis været holder, tar vi sikte på å feire friliúftsgudstjeneste ved Lianvannet på Kristi Himmelfartsdag 21.mai. Nærmere detaljer kommer før 17.mai.

4. Vi fortsetter med morgenbønn, Credo Nettkafe og bibelgrupper på Wereby inntil vi er sikre på at vi har fått alternativene på plass igjen. Vi vil gi orientering på hjemmesiden, på Facebook og på mail. Følg med og vær med i bønn for en god oppstart. Første bønnelunsj i Credo blir tirsdag 19.mai. Nærmere info kommer før 17.mai.

  • Oppdatert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet