Credo Familie Friluft

Credo Frikirke starter opp en egen Friluftsgruppe for barnefamilier i kirka! Første turen blir søndag den12. september kl 13-14.

Credo Familie Friluft er et opplegg ment for barnefamilier. Det er fint hvis du eier litt turglede, eller så kan du få det i løpet av turene våre. Vi møtes ca 1 gang i måneden og drar på tur. Det kan være fjelltur, skøytertur, skitur, bærtur, skogstur eller lignende. Vi prøver å dra uansett vær, så husk å kle dere etter været!!

Vi møtes søndager etter familiegudstjenesten. Vi drar sammen fra kirken kl.13. Hvor vi skal kommer det info om i fredagsmailen og facbooksiden til Credo.

En familie (eller en gruppe) på Credo bestemmer på forhånd hvor vi skal dra. Denne gangen er det Familien Mortensen som har forslag. Søndag 12.september blir det tur til Estenstaddammen i Estenstadmarka. Vi lager bål, så her går det fint å ta med seg grillmat til søndagsmiddag.

Vi ønsker et fellesskap med enslige, barnefamilier og turglade, derfor utfordrer vi deg til å invitere venner og kjente med på tur med oss! Nye og gamle er hjertelig velkommen. Vi prøver å tenne bål hver gang, så husk å ta med grillmat/matpakke og drikke og sitteunderlag. Sist, men ikke minst - husk å pakk med deg en stor porsjon godt humør øverst i tursekken! Ut på tur, aldri sur!