Bønneuken i januar

Bønneuken 12.-19. januar er Trondheims største felles kristne arrangement som feires hvert år. "Kom og se!" ere tema for årets bønneuke.

Da disiplene lurte på hvor Jesus bodde (Joh 1,38ff), svarte han «Kom og se!». Og da Peter, Jakob og Johannes ble med Jesus opp på forklarelsens berg (Mark 9,2ff), opplevde de å få se. Se hvem Jesus er. Se Ham annerledes enn før. I begge disse tilfellene ble mennesker invitert inn til å få se og oppleve hvem Han er. Vi ønsker at Bønneuka skal være et sted der du kan få oppleve noe av dette. Å få se litt mer av hvem Han er. Å få oppleve mer av Jesus. Og samtidig gjennom bønn og enhet vise Trondheim mer av Ham.

Bønneuka i Trondheim er en del av den internasjonale bønneuka for kristen enhet. Det er byens største felleskristne satsing, der alle inviteres til å være med og utgjør en forskjell i byen vår. Bønneuka inviterer til felles bønn med mål om å bety enda mer for enda flere!

Også denne gangen er de fleste innendørs samlinger lagt til Misjonskirken i Arkitekt Christies gt. 1c, men det blir noen unntak. Spennende gjester vil sammen med byens egne krefter også denne gangen gjøre uka til et høydepunkt! All info om arrangementene under Bønneuka blir som vanlig å finne på vår nettside, etter hvert som programmet blir klart: www.bønneuka.no.  Følg oss også på Facebook, det ligger link på nettsida.

Under Bønneuka 2020 kan du blant annet være med på:

• Bønnevakt 24-7 fra søndag 12/1 til søndag 19/1 (også denne gangen med hjemmevakter om natta). Ta kontakt med ditt menighetskontor for å tegne deg til bønnevakt!
  • Medvandrer i Bønneuka. Vi tilbyr en medvandrer på veien i ditt personlige bønneliv gjennom uka. Møt opp i Salem mandag kl. 17 for å høre mer om dette er noe for deg.
  • Salmer – vår felles arv. Salmekveld i Vår Frue kirke mandag kveld, med blant andre Arild Stav og Karoline Barbøl.
  • Lovsang og bønn mandag til fredag kl. 10.30-12 i Misjonskirken
  • Bønneseminar, lovsang og bønn tirsdag-torsdag kveld kl. 19.00 i Misjonskirken, med Rhonda Mathisen og Bjørn Olav Hansen
  • Store kveldssamlinger begge søndagene, den 12/1 kl. 19 i Misjonskirken, og 19/1 kl. 18 i Nidarosdomen
  • Taize-kveld fredag kl. 18