Blir du med på høstens Alpha?

Ønsker du å finne en arena hvor det er helt OK å stille spørsmål, lure på saker og ting - og særlig alt som har med Gud å gjøre? Da bør du prøve Alpha.

Apha har nå kommet godt igang med høstens kurs. Det er imidlertid åpent for nye påmeldinger til og med 28.sept. Vi er pr idag over 20 stk som deltar på kurset. Vi har ennå plass til flere. Du kan enten bare møte opp kommende torsdag kl.19.00 eller registrere deg på credo@frikirken.no eller SMS til 48095929. Nedenfor kan du lese brosjyren med mer informasjon om Alpha.

NÅR GÅR NESTE ALPHA?

Alpha starter med en Åpen kveld og Alphamiddag torsdag 14. september kl.19.00.  Deretter blir det Alpha hver tordag frem til 7.desember (med unntak av høstferien uke 41). Kurset er gratis med unntak av Alphahelgen 3.-5.november til Hållandsgården ved Åre.  Her er det mulig å få støtte hvis du trenger det.  Alle deltakere får gratis kurshefte og måltid hver kveld.

HVORDAN MELDER JEG MEG PÅ?

Da finnes det flere muligheter.

* Hvis du er innom Credo kan du skrive deg på en påmeldingsliste der.

* Du kan sende en mail til credo@frikirken.no med navn og mobilnummer

* Eller du kan skanne denne QR-koden og melde deg rett på påmeldingslisten der.

Påmeldingen er ikke bindende, men vi setter pris på om du kommer på den åpne kvelden 14.september.

Du kan hoppe av når du vil.

Mer informasjon finner du her på hjemmesiden ved å gå til: https://www.credofrikirke.no/admin/?section=edit_page&artid=8&spp=1489