Åndens vakre frukt

I kjølvannet av Pinsen har vi i to søndager fremover fokus på livet i Ånden. Søndag 7.juni har vi fokus på Åndens vakre frukt.

En av pastorene i pinsemenigheten Kensington Temple i London, sa en gang at KARAKTER er viktigere enn KARISMA. Med det sikter han til at et sunt og sant kristenliv alltid vil komme til syne gjennom at Åndens frukt vokser frem i våre liv.

Hovedteksten for søndagen er hentet fra Gal 5,22. Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet, 23 ydmykhet og selvbeherskelse. 

 

 

 Påmelding og smittvern:

  1. Hvis du ikke kan delta på gudstjenesten, har du mulighet for å «delta» vi nettportalen som vi bruker i Credo: https://credofrikirke.whereby.com/credorommet  Det er fint om du logger deg inn minst 10 min før.
  2. Vi har kun lov til å ha 50 personer i lokalet på samme  tid. Vi ber derfor om påmelding med navn og telefonnummer. Vi tar også imot uanmeldte, meg pga 50 regelen, er det litt mer risikabelt. Påmelding sendes pastor som SMS på 48 09 58 29 eller på mail: bjellestad@frikirken.no innen lørdag kveld. Påmeldingene kommer til å bli oppbevart i 10 dager før de slettes. 
  3. BARNA har egen telling og meldes på til Gemmalyn. De vil ikke være i kontakt med oss i hovedsalen.
  4. FØR GUDSTJENESTEN: Hvis du er korona-syk, har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene, må du dessverre holde deg hjemme fra gudstjenestene. Er du usikker, så sjekk med lege.
  5. ETTER GUDSTJENESTEN: Hvis noen av dere skulle kjenne korona-symptomer (kvalme, hodepine, feber, hoste ol)  innen 1-2 dager etter gudstjenesten, må dere umiddelbart varsle undertegnede, pastor.
  6. UNDER GUDSTJENESTEN: I Credos lokaler holder vi god avstand, minst 1 meter. 
  7. Vi anbefaler alle å vaske hender godt før dere kommer, samtidig som dere bruker antibak som dere finner flere steder i kirken. Mens vi er i kirken prøver vi å berøre flater minst mulig. Merk at avstandsregel og håndhygiene gjelder hele tiden du oppholder deg i Credo. 
  8. Det blir ikke kirkekaffe denne søndag, men alle er invitert til å ta med seg mat og drikke til Ringvebukta kl.13 der Credo Familie har sin sommeravslutning. Der er det også grillmuligheter. Be gjerne med deg noen du kjenner.

Du vil også finne talen på vår podkast i etterkant av gudstjenesten.

  • Oppdatert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet