VIDERE Sommerfestival

I tiden 20.-24.juli inviterer Frikirken til Sommerfestival i Stavern på Stavern Folkehøgskole

Velkommen til VIDERE Sommer 

20. —24. juli 2022 arrangeres VIDERE Sommer på Stavern FHS. Det blir møter med underholdning, lovsang og god forkynnelse, FRIK-festivalen for ungdom, Sparks for de minste, aktiviteter, seminarer, konserter og mye moro.

Her kan du se en promofilm for VIDERE:  https://vimeo.com/675483453/1a0219b742

Praktisk informasjon

For å være med på festivalen må du melde deg på. I tillegg vil du kanskje bo på festivalområdet og kanskje spise mat også? Her er alt du trenger å vite. 

Trykk her for å komme til påmeldingen

Påmeldingen foregår i Checkin, og det er ikke mulig å mellomlagre opplysninger. Tenk derfor på følgende før du går til påmeldingen:  

  • Hvem skal du melde på? Det er lurt å ha navn og fødselsår klart på alle du skal registrere.  

  • Hvordan vil du/dere overnatte? Stavern Folkehøgskole byr på flere overnattingsmuligheter. Se her for beskrivelse av rom og priser.  

  • Hvordan vil du/dere spise? Det er mulig å bestille full pensjon, kun middag, eller kun frokost i påmeldingen. Se matalternativer for beskrivelse og priser. Det vil også være både kiosk og kafé på festivalområdet hvor man kan kjøpe mat. Skriv i påmeldingen om du har en matallergi, så tar vi hensyn til det.  

  • Hvilke aktiviteter barna vil delta på: Det er mange spennende aktiviteter å velge mellom for barna som skal på Sparks. Enkelte aktiviteter har begrenset plass, så det kan være lurt å melde seg på tidlig for å sikre plass.  

  • Hvilken dugnadsaktivitet du vil delta på: Vi trenger en liten dugandsinnsats fra alle deltakere på festivalen for å gjøre VIDERE Sommer til et godt arrangement. Dugnad er også en mulighet til å bli bedre kjent med noen og å bidra til fellesskapet. 

 

  • Oppdatert