Tur til Mosvik Frikirke

Søndag 5. mai har vi felles gudstjeneste med Steinkjer og Mosvik frikirke i Mosvika.

Vi gleder oss til første søndag i mai. Da tar vi turen til Mosvik hvor vi feirer fellesgudstjeneste med Steinkjer og Mosvik frikirker. Det blir sang og musikk ved Stod familiemusikk, andakt ved John Arne Gladsø (vår tilsynsmann og pastor i Steinkjer og Mosvik). Det blir deltakelse fra barn og unge, nattverd og felles kirkelunsj etter gudstjenesten (OBS!! ta med mat til et felles lunsjbord) Om været tillater det, blir lunsjen nede i fjæra.

For å sikre at alle får skyss, tar vi påmelding til gudstjenesten 28.4. Liste legges ut i Credo. Si fra om du har plass i bil eller trenger transport. For de som vil kjøre sammen blir det oppmøte ved Credo Frikirke søndagmorgen kl.08.30. Vi håper at så mange som mulig fra Credo har lyst og anlending å bli med på turen. Dette er en flott anledning til å treffe våre søsken lenger nord i Trøndelag.