Tro på hjemmebane

Hvordan formidler vi troen videre til neste generasjon? Lørdag 24.10 kommer Fribuleder Håvard Haugland til å ta opp dette emnet på vårt lørdagsseminar.

Lørdagsseminaret i Credo varer fra kl.13 til 16 med innlagt matpause. Det blir eget opplegg for barna. Det blir en enkel servering, så det er lurt å ta med egen matpakke til lunsjen. Håvard Haugland er Fribuleder i Frikirken og er en engasjert foredragsholder. Hans hjemmemenighet er Hånes Frikirke i Kristiansand. Han er en av de ansvarlige bak Frikirkens "Hjemmekirke HK" som ble etablert i vår da koroana kom til landet vårt. Håvard vil bla. oss med gjennom barnets ulike trosfaser og vise hvordan vi kan formidle tro til våre barn og ungdommer i de ulike fasene.

Hvordan formidle tro i hjemmet? Hverdagen suser av gårde og det er vanskelig å finne tid til den gode samtalen om tro. Kanskje legges lista for høyt for hva vi ønsker å lære våre barn for å utvikle en personlig tro? Vi ønsker å «lykkes» med oppdragelsen og klarer kanskje ikke å være ærlig om livets utfordringer.

Er du som mamma eller pappa opptatt av å finne mer ressurser for å være en trosformidler hjemme? Nå finner du helt nye ressurser fra FriBU som ligger åpent for bruk på nett. Foreldrekveld er undervisningsvideoer med ressurser og oppgaver, som kan brukes til kurskveld, i smågrupper eller å se sammen som foreldre hjemme. Thea Frøystad underviser om fasetenkning og Håvard Haugland underviser om ”Familien vår”.

Ukene våre er fylt med flest hverdager. Vår drøm er at dere som familie kan møte disse med Jesus i kjernen av livene deres.

På lenken under finner du alle filmene, PowerPoint-presentasjon av kvelden og bilder/plakater som kan brukes til informasjon/invitasjon til foreldrekveld og ”Familien vår”materiellet.