Korona stopper Credo

Korona stoppet Credo i første omgang til torsdag 26.mars. Men fra 25.mars fikk vi melding om forlengelse til over påske.

På bakgrunn av dagens pressekonferanser (torsdag 12.3), både fra statsminister, Folkehelseinstituttet og Trondheim kommune, har vi i Credo besluttet å avlyse våre gudstjenester de to kommende ukene. Frem til nå har vi forholdt oss til at folkeansamlinger ikke måtte overskride 100. Men etter dagens pressekonferanser, ser vi at dette er altfor risikabelt. Vi følger de råd som vi får fra helsemynighetene.

Det betyr at søndag 15.mars og 22.mars blir det ingen gudstjenester. Det betyr selvsagt at seminarene med Øivind Benestad også utgår. Vi planlegger nytt besøk av Øivind til høsten. I det samme tidsrommet blir det heller ikke bålpanne eller Credo Middag. Credo stiller seg bak den pågående folkedugnaden om å gjøre det vi kan for å hemme spredningen av coronaviruset.

 

Når det gjelder bønnesamlinger, husgrupper og Alpha så ber vi den enkelt om å forholde seg til informasjon som blir gitt innad i de ulike gruppene. Siden størrelsen og behovene vil variere, har vi overlatt dette til den enkelte gruppelede. Uansett vil det aler meste gå på sparebluss i disse to ukene - eller til ny informasjon kommer.
Årsmøtet som er planlagt mandag 23.3. er i første omgang utsatt med 1 uke til mandag 30.3. Vi kommer med oppdatert info når det er klart, men seinest torsdag 26.3.

 

I denne tiden oppfordrer vi alle til også å være med i en bønnedugnad for land og folk, men også mennesker rundt om i verden som er rammet hardere enn også. Vi tror at Gud også rår for våre liv når situasjonen er så kaotisk og uvoersiktlig som den er akkurat nå. 

Det er mange som har funnet mye trøst i Guds ord i denne tiden, bl.a. i Salme 91. Der leser vi i v.1-4: "Den som sitter i skjul hos Den høyeste og finner nattely i skyggen av Den veldige, han sier til Herren: "Min tilflukt og min borg, min Gud som jeg setter min lit til". Han berger deg fra fuglefangerens snare, fra pest som legger øde. Under hans vinger kan du søke ly, han dekker deg med sine fjær. Hans trofasthet er skjold og vern.

  • Oppdatert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet