Jesus blir døpt

Tiden fra nytt år og fremover mot fastetiden og påske kalles gjerne for Åpenbaringstiden i kirkeåret. Søndag 10.januar skal vi se hva Gud vil si oss gjennom Jesu dåp.

Alle de fire evangeliene har med fortellingen om at Jesus blir døpt, selv om Johannes sier det mer indirekte. Hva slags dåp var dåpen som Johannes døpte med? Og hvorfor i all verden valgte Jesus å starte sin virksomhet med å bli døpt av Johannes i Jordanelven? Det er noe av det vi skal høre om på søndag.

Dessverre blir det ikke mulig å delta på gudtjenesten for andre enn dem som er involvert i gudstjenesten med sang, musikk, teknikk og tale. Men gudtjenesten vil bli streamet på Whereby. Gå inn på https://whereby.com/credo-er fra ca 10.45 så kan du få med deg hele gudstjenesten. Kirkekaffen kan du ta på nettet sammen med de andre som du møter der.

Søndagskolen legges ut på Facebooksiden vår søndag morgen fra kl.09.00