Hvorfor og hvordan be?

Den 4. alphagudstjenesten har vi lagt til Hållandsgården i forbindelse med Menighetshelgen der. Alpha blir tema på lørdagskvelden.

Velkommen til høstens 4.Alphasamling.

Denne samlingen er en del av Menighetshelgen på Hållandsgården ved Åre. Hvis du er forhindret fra å være med på Menighetshelgen, så vil det være mulig å få sett filmen på nett. Da følger du denne lenken: https://player.vimeo.com/video/373370362

Tema 4: HVORFOR OG HVORDAN BE?

Bønn regnes for å være den mest utbredte troshandlingen over hele verden. Noen har derfor kalt bønn for troens pust? Men, hva er egentlig bønn? Hvorfor er bønn så viktig? Og hva gjør man når man ber? Er bønn noe som kan læres?

Gjennom 10 søndager i høst vil vi invitere deg med på en spennende trosreise. Vi skal følge Alpha sitt introduksjonskurs i den kristne tro. Hver søndag vil ha 3 hovedingredienser:
1. LUNSJ - vi starter med mat (lunsj, frokost eller brunch?)

2. Etter velkomst får vi FILM over dagens tema.

3. Til slutt har vi GRUPPER hvor vi samtaler over dagens tema.

Alpha er gratis og er åpent for alle. Hvis du melder deg på i løpet av de to første søndagene, vil du bli plassert i en av gruppene våre. Hvis du derimot bare ønsker å stikke innom av og til, vil det være en åpen gruppe som du kan være med i.