Hvordan takler Credo koronaviruset?

Her kan du se den første meldingen vi sendte ut da det ble gitt en rekke restriksjoner fra myndighetene.

Folkehelseinstituttet har pr idag 11.3.20 gitt restriksjoner for folkeansamlinger over 100 personer. Dette har ført til at menigheter som vanligvis samler flere enn dette, må avlyse sine gudstjenester og møter med mindre de har fått dispensasjon.

Da vi er godt innenfor den grensen i Credo, vil vi fortsatt samles slik vi pleier, men vi har gjort følgende tiltak:

1. Håndhilsing.
Vi slutter med å håndhilse på hverandre inntil videre. Dette gjelder både før, under og etter gudstjenestene. Det samme gjelder når vi gir fredshilsen til hverandre under nattverden.

2. Håndhygiene.
Vi ber alle være nøye med håndvasken før og under gudstjenesten. Bruk hånddispensere som settes frem.
Plakater (se under) om hvordan vi skal forholde oss er satt opp flere steder i Credo.

3. Varsling.
Hvis gudstjenester eller møter skulle avlyses på kort varsel, vil det bli sendt e-post eller sms til våre medlemmer. Andre vil blir varslet gjennom hjemmesiden og med plakat på dørene.

4. Servering.
Under Credo Middag har vi allerede gode rutiner for at det er kjøkkepersonalet vårt som står for serveringen. Noe tilsvarende vil bli aktuelt i forbindelse med kirkekaffen.

5. Smittefare.
Er du redd for å være smittebærer eller har dårlig helse, kan det være mest aktuelt å holde seg hjemme.