Høstoffer

Første søndag i advent, søndag 29.november inviterer vi hele menigheten på et stort spleiselag. Da tar vi opp et høstoffer til menigheten.

Det er ikke ofte at vi tar opp noe ekstra offer til menigheten, for Credo er velsignet med mange trofaste givere. Men blant annet pga koronapandemien som slo innover landet i mars, har vi fått et etterslep fra i vår. I tillegg besluttet vi på menighetsmøtet 8.11. at vi skulle invitstere 60 000 i startkapital i for å fullføre søkeprosessen om å få starte Heimdal Kristne grunnskole. 

 

Paulus skriver til menigheten i Korint at de godt kan forberede gaven før han kommer til dem: "Jeg fant det derfor nødvendig å be disse brødrene reise til dere på forhånd og i god tid gjøre klar den gaven dere har gitt løfte om. Da kan den ligge ferdig som en velsignelse og ikke som en gniergave." 2. Kor 9,5

 

Kommende søndag vil vi dele ut informasjon om Høstofferet slik at alle som vil skal kunne forberede gaven før neste søndag. Søndag 29.11. blir det mulighet til å gi kontant eller på Vipps i gudstjenesten, eller man kan gi over den faste givertjenesten.

Hvis du vil ha noen skattefordel av gaven, så kan du registrere deg som giver denne søndagen. Husk at du kan få skattefradrag for inntil 50 000 kr pr giver. Det vil bli delt ut gavelapper der man kan skrive hva man har tenkt å gi og hvordan man har tenkt å gi. For noen vil det kanskje være mest aktuelt å gi når desemberlønnen har kommet, så da er det fint at man bare kan oppgi hva man kan tenke seg å gi. Alt er selvsagt anonymt. 

  • Oppdatert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet