Heimdal Kristne Grunnskole

Onsdag 25.november ble Foreningen Heimdal Kristne Grunnskole stiftet. Dette er trinn nr 2 frem mot søknad om oppstart. Søknadsfristen er 1.2.2021. Takk for forbønn frem mot målet.

Første skritt fant sted på menighetsmøtene i Credo og Pinsekirken Heimdal søndag 8.november. Da ble det vedtat å starte søkeprosessen om å få starte Heimdal Kristne Grunnskole.

Selv om det er de to menighetene som nå sammen søker om å få etablere en slik skole, er ikke tanken at det er menighetene som skal drive skolen. Vi har valgt å følge en foreningsmodell som sikrer menighetene innflytelse på skolens profil og innhold, men uten å stå for den daglige driften av skolen. Vi kommer imidlertid tilbake med mer informasjon om prosessen og hvordan den ligger an før jul.