Følg med på podcast og hjemmesiden

Gjennom påsken har vi mangedoblet vår tilhørerskare når det gjelder podcast og Facebook. Hvis du har gått glipp av søndagskolesendingene våre eller andaktene i høytiden, har du mulighet til å se eller høre dem nå i ettertid.

Med våre smarttelefoner har vi mulighet til å få inn oppbyggelige taler og undervisning som kan være en berikelse i disse koronatider. På Facebooksiden vår: credo.frikirke.trondheim finner du både søndagskole og andakter.

Hvis du bare vil lytte uten å se, så kan du gå inn på hjemmeside og lete deg frem til Podcasten. Eller du kan laste ned podcastapp og høre oss dere. På hjemmesiden får du veiledning om hvordan du kan abonnerer (gratis) på vår podcast. Noen har imidlertid strevd litt med å komme inn på Podcasten. Da anbefaler vi at du følger instruksene nedenfor:

Hvordan komme inn på Podcast

1. Gå inn på Podcastappen (evt last ned hvis du ikke har en på mobilen din).

2. Trykk på BIBLIOTEK nederst på siden

3. Trykk deretter på PROGRAMMER

4. Høyreklikk på FERDIG

5. Trykk på linjen LEGG TIL PROGRAM VIA URL

6. Legg inn adressen for vår podcast: https://www.credofrikirke.no/podkast

7. Til slutt trykk på ABONNER

8. Hvis alt er gjort riktig skal du nå få opp CREDO FRIKIRKE

9. Lykke til med lyttingen

Podcast er en fin måte å laste ned oppbyggelige taler på - enten det gjelder fra siste uke eller fra de siste 3 årene. I tillegg til Credos egen podcast finnes det mange andre kirker og menigheter som har gode podcaster. Vi vil spesielt nevne 3 stk som har mye godt å by på. Den første er på norsk, Kristkirken i Bergen. Søk på navnet så kommer den vanligvis opp. Hvis du liker å lytte til engelsk undervisning vil vi anbefale HTB eller Holy Trinity Bromton i London. Dette er menigheten hvor Alpha har sitt utspring og hvor du kan få høre Nicky Gumbel og mange andre gode talere. Beveger vi oss vekk fra Europa vil vi anbefale Rick Warren og Saddleback Church i LA, USA.