Følg Jesus med rustningen på

I vår kamp mot det onde og den onde har Gud gitt oss en komplett rustning som vi må ikle oss hver eneste dag. Dette er tema for søndagens gudstjeneste 6.12.

Denne søndagen avslutter vi høstens gjennomgang av Efeserbrevet med Efes 6,10-20. Ta på Guds fulle rustning, formaner Paulus. Rustningen som Gud gir oss er en komplett rustning, dvs at den gir oss akkurat den beskyttelsen vi trenger i vårt møte med djevelens lumske angrep. 
AKTIVITETSOPPLEGG FOR BARNA

Barna får eget opplegg i kjelleren under det meste av gudstjenesten. De deltar bare på tenning av adventslysene før de starter søndagskolen i kjelleren. 

VI TRENGER DIN PÅMELDING
Vi har som kjent fortsatt bare lov til å ha 50 stk på gudstjenesten. På søndag vil det si 50 stk utenom barna. For å unngå at vi må avvise noen ved døren slik vi måtte sist søndag, ber vi alle om å varsle pastor på forhånd om de kommer. Send sms til 48 09 59 29 seinest kl.10 søndag. De som har ansvar på gudstjenesten eller allerede har meldt seg på, er allerede registrert.

STREAMING

Hvis du ikke vil delta fysisk på vår gudstjeneste, er det mulig å følge den på Whereby. Da følger du denne lenken: https://whereby.com/credo-er

Her har du teksten for søndagen:

Guds rustning 
10 Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! 11 Ta på Guds fulle rustning, så dere kan stå dere mot djevelens listige knep. 12 For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. 13 Ta derfor på Guds fulle rustning, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. 14 Stå da fast! Spenn sannhetens belte rundt livet og kle dere i rettferdighetens brynje, 15 stå klar med fredens evangelium som sko på føttene. 16 Hold alltid troens skjold høyt! Med det kan dere slukke alle den ondes brennende piler. 17 Ta imot frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord. 18 Gjør dette i bønn, og legg alt fram for Gud! Be alltid i Ånden! Våk og hold ut i bønn for alle de hellige,19 også for meg. Be om at de rette ordene må bli gitt meg når jeg skal tale, så jeg frimodig kan gjøre evangeliets mysterium kjent, 20 det som jeg er sendebud for også mens jeg er i lenker. Be om at jeg ved evangeliet får frimodighet til å tale slik jeg skal.

  • Oppdatert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet