Fjelltur Kristi Himmelfartsdag AVLYST

TUREN ER DESSVERRE AVLYST PGA VÆRFORHOLDENE

Denne dagen har vi valgt et av Trøndelags flotteste utsiktspunkt som feiring av Kristi Himmelfartsdag. Jesus dro opp i høyden da han tok avskjed med disiplene etter å ha gitt dem misjonsbefalingen. Derfor gjentar vi fjorårets flott begivenhet med en tur til nydelige Forbordsfjellet, 590 moh ved Skatval. Det er muligheter for å kjøre helt til topps, eller man kan gå den timelange turen til toppen (Husk bompenger eller Vipps). Ta med mat og drikke og klær etter værforholdene. I fjor blåste det godt på toppen. Vi oppfordrer alle med ledig plass i bilen og som kommer fra Tiller eller lenger sørfra, at d svinger innom Credo kl.11 og ser om noen trenger skyss. Det betyr at du som trenger skyss må møte opp kl.11 på Credo eller avtale med noen direkte. Ellers har vi sagt oppmøte ved Skatval kirke kl.12. De som vil gå opp hele veien bør starte fra Skatval kirke seinest kl.11. Vi beregner oppstart på toppen kl.12.30. Værforbehold ved regnvær og snø.