Duften av Jesus

Paulus skriver til Korintermenigheten at de sprer duften av kunnskapen om Jesus overalt (2.Kor 2,14). Hvordan er denne duften av Jesus?

Vi er inne i den tid på året hvor naturen er full av de herligste dufter. Det dufter av nyslått gress, av frodige trær og fargerike blomster. Det dufter av jord hvor regnet nylig har plasket ned. Det dufter ekstra av sjø og fjell. Duft tiltrekker og duft vekker oss. Duft kan syde av liv. Nå blir det spennende å gå pa jakt etter hva dufter det av Kristus? Velkommen til gudstjeneneste med søndagskole, tolking og deilig kirkekaffe (hvor det dufter av både kaffe og kaker). Etter kirkekaffen blir det vårens siste menighetsmøte hvor vi skal bli enige om hvordan vi fordeler 10% av vårens gavebeløp. Menighetsmøtet er åpent for alle, men bare våre medlemmer med stemmerett kan være aktive på møtet.