Credo-nettkafé er åpen

I tillegg til at Credo-nettkafé er åpen hele døgnet gjennom hele uken, er den fra og med 22.4.betjent hver dag fra kl. 18.00.

Har du lyst på fellesskap selv om alt er stengt og ingen kommer på besøk? Hvis svaret er ja, er løsningen selvfølgelig elektronisk; nærmere bestemt credo-nettkafe! Dette nettstedet er åpent 24-7 for deg og den eller de du inviterer med. Og veien dit er enkel: Nettadressen er https://whereby.com/credo-nettkafe . Bare kopier/skriv denne adressen inn i adresselinjen på din nettleser og trykk Enter. På nett-veien til kafeen vil du bli bedt om å tillate at systemet bruker mikrofon og kamera på din PC/mobil. Trykk «Tillat» på det og fortsett til kafeen. Der trykker du «Join meeting», og så er du inne umiddelbart. 12 kan være inne samtidig, så inviter gjerne flere! Andre kan også dukke opp, men slik er det på kafe. Det er både koselig og spennende! Og på credo-nettkafe sitter alle ved samme bord.

Få med deg noen og prøv! Det eneste du må gjøre, er å gi/sende dem den samme nettadressen til rommet: https://whereby.com/credo-nettkafe , så går det som regel greit for folk å komme seg fram på nettet og inn på kafeen. Vi sees og snakkes - både internt i menigheten og med andre som vi inviterer inn. Det kan til og med skje at vi treffer noen å vitne for der! Og avstand er ingen hindring. På credo-nettkafe er det like lett å invitere  folk fra Trondheim som fra Tromsø eller Trinidad!

 

 

  • Oppdatert

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet