Credo Barnefamilie Friluft

Etter gudstjenesten 5.desember, blir det lagt opp til en friluftstur for barnefamilier. Denne gangen går turen til Sverresborg folkemuseum og julemarkedet der.

Turvalget avgjøres bare noen dager før når man har sikre værvarsel. Følg med på Facebook. Uansett er det nok å være turkledd og ta med seg ryggsekk, mat og turutstyr til familiegudstjenesten så får man vite der hvor turen går.

 

Credo Familie Friluft er et opplegg ment for barnefamilier. Det er fint hvis du eier litt turglede, eller så kan du få det i løpet av turene våre. Vi møtes ca 1 gang i måneden og drar på tur. Det kan være fjelltur, skøytertur, skitur, bærtur, skogstur eller lignende. Vi prøver å dra uansett vær, så husk å kle dere etter været!!

Vi møtes søndager etter gudstjenesten. Vi drar sammen fra kirken kl.13. Hvor vi skal kommer det info om i fredagsmailen og facbooksiden til Credo.

 

En familie (eller en gruppe) på Credo bestemmer på forhånd hvor vi skal dra.  

Vi ønsker et fellesskap for turglade barnefamilier. Derfor utfordrer vi deg til å invitere venner og kjente med på tur med oss! Nye og gamle er hjertelig velkommen. Vi prøver å tenne bål hver gang, så husk å ta med grillmat/matpakke og drikke og sitteunderlag. Sist, men ikke minst - husk å pakk med deg en stor porsjon godt humør øverst i tursekken! Ut på tur, aldri sur!

 

 

  • Oppdatert