Bibelseminar med Sagrusten

"Historien om kristendommens manuskripter er den reneste thriller" skriver Klassekampen i anmeldelsen av Hans Johan Sagrustens bok "Det store puslespillet".

"Så dropp påskekrimmen i år, og les Sagrusten i staden" skriver Dag og Tid i sin anmeldese.

Det er ikke alle forunt å få slike anmeldelser av sine bibelbøker.

Det er en stor glede å få invitere til Bibelhelg og Bibelseminar med Hans Johan Sagrusten fra Bibelselskapet og Verbum. Han besøker Heimdal i forbindelse med Bibeldagen og Bibelhelgen som 4 menigheter står sammen om på Heimdal. Lørdag formiddag vil han bl.a. ta for seg Det store Puslespillet som har ført oss frem til den Bibelen vi har i dag. Han vil også dele med oss hvordan menighetene våre kan oppleve en enda rikere bibelbruk.
Bibelseminaret er åpent for alle - og varer fra 11 til 14 med innlagt pizzapause (spleising). Det blir eget opplegg for barna under seminaret. Det blir bokbord med flere av bøkene til Sagrusten. Gled deg!