Bålpannegrilling 2.desember.

Bålpannen fyres opp igjen på vårt Credohjørne lørdag 2.desember kl.11-14. Vil du være med?

Bålpannen får oss ut på gaten
Bålpannen har hjulpet Credo ut på gaten. Vi har hatt en god del folk innom bålpannegrillingen tre lørdageri september, og litt færre siste gang i oktober i et ufyselig regnvær. Mange forbipasserende viser interesse for bålpannen og stanser opp for en prat, en kopp kaffe, litt pølsegrilling eller en vaffelsmak. Oppslutningen i menigheten er stor. Det er mange som uttrykker glede over at vi har kommet litt mer ut av huset og gjort oss mer synlig i våre nære omgivelser.

Vi stiller opp i advent

Neste bålpannegrilling blir første lørdag i desember, lørdag 2. desember. Da vi vi spesielt invitere til adventsgudstjenesten og Alphamiddagen som kommer 6.desember.

 

Vil du være med å koke kaffe, steike vafler, grille en pølse på bålpannen vår, eller prate med folk, er det bare å møte opp på hjørnet til Misjonssalen lørdag 28.oktober fra kl.10.00. Vi ber alle som skal være involvert om å møtes til samlingen på forhånd i Misjonssalen. Alt skal være klart til kl.11.  Vi ønsker å slå av en prat med folk som kommer forbi mens de koser seg med litt å drikke eller spise. Målet vårt er å bli litt kjent med folk som bor på Heimdal samtidig som vi gir dem en mulighet til å bli litt kjent med oss. 

NB Husk å kle deg etter været.

  • Oppdatert