Alpha utsettes til januar

Pastoren vår er inntil videre sykemeldt i 50%. Derfor har alphateamet valgt å utsette høstens kurs til januar. Mer informasjon om vårens kurs kommer i november.

Selv om vi ønsker at Alpha skal gå hvert semester, ser vi dette som en fantastisk utviklingsmulighet for oss på to områder: Først Innad - nå får Alphateamet god tid til å gjøre etterlengtede forbedringer av kurset. (Noen av oss har holdt på med Alpha siden 1996, og selv om kurset hele tiden har vært under utvikling, så har det vært større behov i det siste)

For det andre utad:  Som menighet får vi enda bedre tid til å bearbeide venner, kolleger, familie, naboer og bekjente for neste kurs. Tenk om Credo til våren kunne fyles av mennesker som aldri har vært her før?

Alpha har vist seg å gi allsidige gevinster. Hovedgevinsten er å bli tiltrukket av Jesus så mennesker begynner å tro på ham. Mens andre har fått en ny oppfriskning i troen. For atter andre har tilleggsgevinsten blitt at de har fått nye venner og nytt fellesskap i Credo. Noen synes at det er fint å få med seg en venn, en kollega, en nabo eller slektning på Alpha. Det kan vi anbefale på det sterkeste. 

 

 

  • Oppdatert